ØKOLONIALEN

På Teigan åpnet Økolonialen i juli 2022. Økolonialen har fokus på å bidra til en grønnere livsstil, og tar kun inn varer med grønn profil. leverandørene til Økolonialen skal kun ha produkter som bidrar til et mer miljøvennlig forbruk og ansvarlig produksjon. Vi fokuserer på gjenbruk, resirkulerte materialer, sirkularitet i produktene, og økologiske materialer og råvarer. Når du handler hos Økolonialen skal du som forbruker kunne føle deg helt trygg på at dine kjøp bidrar til et mer bærekraftig verdenssamfunn, og også til et mer bærekraftig Vesterålen. Du skal også kunne finne inspirasjon og alternativer til hverdagsprodukter.
20% av alt overskudd fra Økolonialen skal gå til miljømerkede formål som kommer regionen vår til gode! Økolonialen holder åpent tirsdag, torsdag og søndag fra kl.11-14. Vi anbefaler å sjekke google eller facebook før man tar turen for å finne oppdaterte åpningstider. i juli og august er det åpent 6 dager i uken.

Velkommen til Økolonialen! 

Overskuddet 2022:
- Matvarer til en verdi av 3200kroner til Hadsel frivillighetssentral for å gi noen en bedre julJeg ønsker mer informasjon om gårdsbutikken!